Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vigsø Bugt Feriecenter


I Thy nær dejlig badestrand ved Vesterhavet finder du Vigsø Bugt Feriecenter, som er en del af FolkeFerie. Her er mange aktiviteter, bl.a. dejligt badeland og en god restaurant. Der er mange attraktioner for børnefamilier i køreafstand.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Restaurant, Strand indenfor 500 meter, Minigolf, tennis og dyrefold.Upload dine billeder

   Anmeld Vigsø Bugt Feriecenter   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 96556666 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Vigsøvej 300, 7730 Hanstholm


   Anmeld Vigsø Bugt Feriecenter   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vigsø Bugt Feriecenter.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
16-02-2012 Rigtig god for mange aldre Skrevet af stefnath
Rigtig godt badeland som er delt op, så den passer til alt lige fra baby og op.
16-03-2009 meget slidt Skrevet af anonym
Meget slidt og trænger i den grad til renovering. Tag et andet sted hen
21-10-2008 Svar:J. Svenningsen Skrevet af Vigsø
Som du selv skriver havde du hørt noget med musik o.l. men centret kan ikke holdes til ansvar for hvad du hører ude i byen og vi kender ikke noget til disse aktiviteter.

Det tager lang tid at foretage reparationer ovenpå så voldsomt et indbrud.

Der står ingen steder at der er købmand i Vigsø og det er igen noget du har hørt fra andre og således ikke noget centret kan stå inde for.

Det står dig frit for at vælge Thy Hallen - Vigsø får ikke offentligt tilskud og kan således ikke holde sådanne lave priser.

Beklageligt at du er så utilfreds, men vi kan ikke stå inde for hvad du måtte høre ude i byen.
10-10-2008 Vigsø Bugt = LORT! Skrevet af Jeanette Sveninngsen
Mig og fire venner har lige været i Vigsø Bugt, for at bade for en aften, da vi havde hørt noget om musik, festligt lys og drinks.
Inden vi tog afsted, ville vi ringe til receptionen, for at høre hvornår badelandet lukkede.. Vi ringede op og trykkede 1, blev efter et stykke tid stillet tilbage til 'computeren'..
Vi tog derud og de tre der skulle bade, kontaktede bademesteren gennem telefonen ved indgangen til omklædningen, og blev lukket ind, til en fuldstændig urimelig pris á 75 kroner..
- Thyhallen i Thisted, med betydelig bedre standard, koster 20 kroner forindgang til barn, og 40 kroner for voksne.
Vi, de sidste to der ikke ville bade, ville så ind og sidde og se de andre bade, høre musikken og nyde en drink eller to.. Vi gik ned til Tropegrotten, hvor man normaltvis ville gå ind, for at komme til Tropecaféen.. Der var lukket ved indgangen, pga. indbrud, en måneds tid tidligere.. - Burde der ikke være blevet kontaktet noget forsikring, eller rykket, for så at kunne genåbne?
Så kontaktede vi bademesteren, kom vi ind og finder ud af, at Tropecaféen er lukket, helt..
Vi har også hørt fra andre, der havde boet i hytte der ude, at der står i brochuren, at der stadig er en købmand i Vigsø, hvilket der ikke er! - Det er ikke godt at give fejloplysninger i en brochure.
Så alt i alt var det hele en stor skuffelse!
27-10-2006 Kan varmt anbefales Skrevet af Kirsten H.
Der er mulighed for at leje hotel værelse eller hytte. Vi boede på hotellet. Fint værelse med dobbelt seng og en køjeseng til børnene. Ved siden af, var et hus, hvor vi kunne lave kaffe m.v. og der var et køleskab, hvor der kunne opbevares mad. Der var service og bestik.

Hver dag var der forskellige planlagte aktiviteter for børnene. Rav- og sten slibning, tegning på trøjer, smykkefremstilling, maling på æsker, motor cross m.m. Der er et hurlumhej til de mindste, spillehal, bordtennis rum, minigolf indendørs, billiard og det bedste. Et utroligt dejligt tropeland, med en stor rutshebane. Jeg kan varmt anbefale vigsø til alle med børn.Det er bare dejligt.


Skriv en anmeldelse af Vigsø Bugt Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vigsø Bugt Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vigsø Bugt Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vigsø Bugt Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vigsø Bugt Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vigsø Bugt Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.