Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vikær-Diernæs Strand Camping


Vikær-Diernæs Strand Camping er til dig, der kan lide at høre lyden af bølger, der ruller ind på stranden. Du har mulighed for at nyde den flotte udsigt over Østersøen som er lige foran din campingvogn, telt eller hytte.

Er børnene til natur og vand – så er Vikær-Diernæs Strand Camping det perfekte sted. Pladsens beliggenhed midt i den dejligste natur, omkranset af fjord, sø, å, mark og skov, giver mange muligheder for oplevelser af den aktive slags. Hvis det ikke er nok, står pladsen tilbud klar. Vikær-Diernæs Strand Campings mål er at have tilbud for hele familien, i et omfang, så det rækker til hele ferien. Så kan man springe på eller lade være, afhængigt af lyst eller humør.

Du kan gå ture på stranden - 800 meter heraf tilhører campingpladsen. Du kan sætte familien i centrum og I bestemmer selv tempoet. Du vil opleve god stemning, som er typisk dansk/sønderjysk gæstfrihed. Stranden er børnevenlig.

Til børnene er der 2 legepladser på pladsen med bl.a. hoppepuder. Dejlige ponyer giver gerne en tur. På stranden er der opsat net og markeret en bane til beachvolly og på vor boldbane er der kridtet op til fodbold. De kan blive klædt ud som en prins eller prinsesse med en flot ansigtsmaling til. Rødhuder og blegansigter bliver til rigtige indianere og cowboys. Og der er hyggelig lejrbålsstemning når børnene bager snobrød.

Her ånder alt fred og idyl. Det er her du i familiens skød kan få mange hyggelige stunder i hinandens nærvær og sammen få slappet af.Upload dine billeder

   Anmeld Vikær-Diernæs Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74575464 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dundelum 29, Diernæs, 6100 Haderslev


   Anmeld Vikær-Diernæs Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vikær-Diernæs Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vikær-Diernæs Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vikær-Diernæs Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vikær-Diernæs Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vikær-Diernæs Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vikær-Diernæs Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vikær-Diernæs Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vikær-Diernæs Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.