Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vila Porto Mare Resort


4-stjernet lejlighedshotel fra 2003 med god beliggenhed og mange faciliteter. Hotellet har 450 værelser og ligger i et havekompleks med Hotel Eden Mar. Her finder du en skøn have med 700 m2 stor opvarmet pool, liggestole og poolbar. Også en stor børneppool. Her er også en indendørs pool, som er opvarmet til ca. 26 grader.

A la carte-restaurant og bar. Underholdning flere aftener om ugen.

Adgang til faciliteter sammen med Eden Mar såsom sportscenter, spa, tennis, bordtennis, minigolf og putting green. Her kan du bo i 1- og 2-værelses lejligheder.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Vila Porto Mare Resort   

Informationer

Madeira
Portugal


Yderligere info:
Tlf: +351 291 703700 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rua Simplício Passos Gouveia 21, 9004565 Funchal


   Anmeld Vila Porto Mare Resort   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vila Porto Mare Resort.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vila Porto Mare Resort. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vila Porto Mare Resort

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vila Porto Mare Resort:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vila Porto Mare Resort en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vila Porto Mare Resort. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vila Porto Mare Resort egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vila Porto Mare Resort før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.