Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vildsund Camping


Vildsund ligger midt i hjertet af Thy og Mors. Beliggenheden ved Vildsundbroen åbner på samme tid dørene mod Thy og Han Herred - og mod Mors, der via Sallingsundbroen giver direkte adgang til det østlige Jylland.

Vildsund Camping er en rolig familieplads, der ligger 200 meter fra Limfjorden og tæt ved Vesterhavet. I 2002 har vi en nyrenoveret toiletbygning, pusle- og familiebaderum. Pladsen er udvidet til 133 pladser.

Vildsund Camping er ideel for cykelcampister, idet der er rig mulighed for at opleve en meget smuk natur og seværdigheder inden for en kortere afstand.

På campingpladsen er der en 18 hullers minigolfbane, bold- og legeplads, beach-volley, hoppepude, petanquebane, spillemaskiner, poolbord, bordtennis og kæledyr.Upload dine billeder

   Anmeld Vildsund Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97931169 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Parkvej 33, Vildsund, 7700 Thisted


   Anmeld Vildsund Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vildsund Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vildsund Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vildsund Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vildsund Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vildsund Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vildsund Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vildsund Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vildsund Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.