Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Vindebyøre Camping


En belligenhed ned til Svendborgsund over for Øhavets hovedstad Svendborg og i den smukke sydfynske natur, gør din ferie til en helt speciel oplevelse. Når du kører op ad alléen med udsigt over Svendborgsund på den ene side og søen på den anden, fornemmer du, at Vindebyøre Camping er anderledes end de fleste pladser – det er oasen ved Svendborgsund.

Generelt er naturen, vandet, de mange legekammerater og de trygge rammer det vigtigste for børnene, men pladsen har også følgende aktivitetsmuligheder:
2 mindre legepladser, den ene med hoppepude
dværggeder, høns, kaniner og fugle
en bådebro hvorfra krabber jagtes året rundt
en lille, men børnevenlig strand med lavt vand
boldbane
spillerum med computere og fodboldspil
bordtennis
beachvolley
basketball
petanque
minigolfUpload dine billeder

   Anmeld Vindebyøre Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62225425 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Vindebyørevej 52, Tåsinge, 5700 Svendborg


   Anmeld Vindebyøre Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Vindebyøre Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Vindebyøre Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Vindebyøre Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Vindebyøre Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vindebyøre Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vindebyøre Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vindebyøre Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vindebyøre Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.