Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Virksund Camping


Virksund Camping er en hyggelig børnevenlig familieplads, smukt beliggende direkte ved Limfjordens rolige vand i Lovns Bredning. Pladsen er anlagt i terrasser med store enheder. Der er udsigt til fjorden fra de fleste pladser.

Gratis udendørs vandland med vandrutschebane og børnebassin, hyggelig 12 hullers mini golf bane, velassorteret mini marked, familiebaderum, nyrenoveret legeplads og meget mere giver optimale muligheder for en vellykket familieferie.

På Virksund Camping er der et alsidigt aktivitetsprogram, med hovedvægt på aktiviteter hvor hele familien kan være med.

Virksund Camping er med sin unikke placering en ideel base for aktive lystfiskere. Inden for kort afstand er der mulighed for fiskeri i både fjord, åer og Put & Take søer. Du kan fiske i Simested Å, Skal Å, Karup Å, Jordbromølle Å samt Fiskebæk Å. Limfjorden og Hjarbæk Fjord ligger bogstaveligt talt lige uden for døren. Der er det især sildefiskeri i april og maj måned, som trækker.Upload dine billeder

   Anmeld Virksund Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97539142 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sundvej 14, Virksund, 7840 Højslev


   Anmeld Virksund Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Virksund Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Virksund Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Virksund Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Virksund Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Virksund Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Virksund Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Virksund Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Virksund Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.