Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Weissenhäuser Strand Feriecenter


Tysklands størset feriecenter med mange forskellige boligtyper og et væld af aktiviteter for både store og små børn samt deres forældre.

Her er bl.a. et meget stort badeland, aktivitetshal med minigolf, squash og mange andre sportsaktiviteter. Her er skøn bred badestrand og et fantastisk udendørs legemiljø med hængebroer og gemmesteder.

Legepladser, restauranter og meget mere.

Feriecentret ligger i nærheden af Kiel kun et par timers kørsel fra grænsen.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Weissenhäuser Strand Feriecenter   

Informationer

Slesvig
Tyskland


Yderligere info:
Tlf: +49 4361 55 0 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Feline

Adresse og kort:
Seestr. 1, 23758 Weissenhäuser Strand


   Anmeld Weissenhäuser Strand Feriecenter   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Weissenhäuser Strand Feriecenter. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Weissenhäuser Strand Feriecenter. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
30-06-2012 Rigtig godt feriested Skrevet af Pisti
Vi kom hjem fra et ophold på 5 dage i Weissenhauser i går og vi er meget begejstret for stedet. Vi ville faktisk gerne have haft flere dage dernede.
Vi havde vores datter på 2 1/2 år med og der var oplevelser for hende og os hele tiden. Her er noget for store og små. Super godt badeland med mange vandrutsjebaner og et lækkert børneområde. Der er hele tiden noget at foretage sig, når man er mæt af at bade, er der liggestole og cafe, og for børn er det en lille biograf, hvor de kan sidde og se film, inden man alligevel tager en tur mere i rutsjebanerne.
Junglelandet var virkelig godt. Hoppeborg, trampoliner, klatrevæg, rutsjebaner, legeområde med bolde og klatretur oppe i trøerne, dog ikke få små børn. Igennem indgangen var der akavrier med slanger, øgler, oddere osv at kigge på, hvis man trængte til en pause fra hoppelandet. Der var et lille hurlumhej-hus og en god cafe. En junglerestaurant, hvor vi ikke fandt problemer med at få plads. Vi var der før skolernes sommerferie, så der var til at komme til alle vegne. Men kunne godt forestille mig, at der kan blive fyldt op når der virkelig kommer turister.
Der var butikscentre med gode og hyggelige butikker, dog er det dyrt at handle madvarer i seleve feriecentret, så vi kørte ind til Oldburg og fandt et billigere sted at handle ind. Vi boede i en dejlig lejlighed med soveværelse og stue og en god stor overdækket altan. Der var legeområder mellem etagerne. Stranden ligger lige bagved alle lejlighederne og det var rigtig dejligt. Nu var det ikke badevejr, da vi var dernede, men der var gode muligheder for en gåtur. Dog er stranden ikke særlig børnevenlig, der bliver hurtigt meget dybt. Området er stort og udover lejligheder er der også bungalows man kan bo i, i nærheden heraf ligger et stort wellnesscenter med fitness. Det besøgte vi dog ikke, men vi kunne se, at det var vel besøgt. Der var gode gåture om til boldbaner og en sø, hvor det var waterskiing m.m. for de større børn. Minizoo, en lille andedam og ponyridning. En stor udendørs legeplads og på den anden side tenninsbaner, minigolf m.m.
Virkelig et besøg værd, det er i hvert fald ikke sidste gang vi kommer der.
07-04-2010 Godt og billigt! Skrevet af LSH
Vi var ved Weissenhäuser Strand i vinterferien 2010 med vores piger på 3 og 7. Det var en tur med 4 overnatninger til omkring 2000 kr. i alt. Meget billigere end tilsvarende badelande i Dannmark!
Bilturen er overkommelig - det tog ca. to timer fra grænsen, og vi strakte benene ved grænsekioskerne og købte guf til turen.

Centret er kæmpestort, lidt 70´er- agtigt, men det glemmer man hurtigt. De er venlige i receptionen (taler også engelsk, hvis man ikke kan tysk), og lejlighederne er blevet renoveret og er ganske fine, lyse og pæne. Vi boede i en lejlighed med soveværelse og en sovesofa i stuen til pigerne. Det var spændende, syntes de.

Vi var dernede mens sneen stod højt, så vi fik ikke de udendørs faciliteter at se, men der var også rigeligt! Badelandet havde lige gennemgået en stor renovering og åbnede faktisk dagen før vi ankom. Der er noget for enhver aldersklasse; mange store (vilde) vandrutsjebaner (én, hvor man sidder i store baderinge og hvor der er lyseffekter), wild-water bane og en grotte, man kan svømme ind i. Desuden to pænt store baby-/småbørnsbassiner med små hyggelige rutsjebaner og jungledyr, der sprøjtede vand.
Det vildeste er et kæmpe "vandlegeland", hvor man kan klatre, sprøjte og plaske - og hvor en kæmpe spand langsomt fyldes med vand og vælter ned over det hele. Vildt skægt for både børn og voksne.

Det nye "Jungleland", som åbnede i efteråret 2009 var ikke inkluderet i prisen, men man kan købe en billet, der gælder til hele opholdet, og det var ikke specielt dyrt. Til gengæld var det et must! Da børnene var mætte af badelandet var der et 6000 kvm. stort område at boltre sig på med bl.a. hoppeborge, klatrevæg, trampoliner, guldgravning, legeland med bolde, og en "junglesti" oppe under loftet, hvor man balancerer på reb og klarer udfordringer!

Man skal heller ikke snyde sig for en tur i Junglerestauranten, der er en ud af tre i hele Europa. Her bevæger jungledyr i naturlig størrelse sig og aberne svinger i lianer i loftet, mens man spiser. Der var sågar et jungleuvejr midt i det hele! Det var en fantastisk oplevelse! Husk bordbestilling, for der er rift om pladserne!

Der er et lille aber dabei, og det er bade - og omklædningsfaciliteterne i badelandet. Mænd og kvinder går rundt mellem hinanden og der er ikke mange bruserum (de er dog køns-opdelte:-). Det kan føles meget stressende, når man står med tre håndlæder, der ikke må blive våde, mens man forsøger at få vasket to lettere genstridige børn. Jeg ved ikke, om tyskerne bader hjemmefra før de tager i badeland?!? Det kunne ellers ændres meget hurtigt ved at dele onklædningen op i mande- og kvindeafdelinger, men bare man ved det, så er det altså en lille ting, som man trods alt godt kan overskue...

Alt i alt en rigtig god oplevelse for både store og små!
22-01-2009 Super godt! Skrevet af Bodin
Pak med det samme, og kom afsted!


Skriv en anmeldelse af Weissenhäuser Strand Feriecenter

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Weissenhäuser Strand Feriecenter:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Weissenhäuser Strand Feriecenter en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Weissenhäuser Strand Feriecenter. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Weissenhäuser Strand Feriecenter egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Weissenhäuser Strand Feriecenter før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.