Hou Strandcamping

Hou Strandcamping har alle de faciliteter, der er brug for – fra køkken, vaskeri og børnepuslerum til tv-stue, minibio, boldbane, hoppepuder, og ikke mindst en populær og sikker legeplads i centrum af campingpladsen, så du behøver ikke tage herfra, mens du holder ferie – hvad enten du bor i telt eller i én af vores dejlige hytter.

Legepladsen er børnenes samlingssted på Hou StrandCamping – her falder de hurtig i leg med kammerater eller finder nye venner. Der er mange muligheder både for de vilde og de stille: hoppepuder, gynger, rutsjebaner, vippedyr, en ruse, en løbetromle, karrusel og meget mere. For de mindste er der et gratis Tumleland. Her er en masse bløde moduler, som man kan lave mange spændende ting af. Der er også et boldrum samt en minibio, med rig mulighed for at se tegnefilm.
Til de lidt større børn tilbydes gratis PlayStation 2 maskiner. I opholdsstuen er der et poolbord samt kabel-tv.

I løbet af sæsonen byder Hou Camping på en række aktiviteter for store og små. Vi får jævnligt besøg af tryllekunstner, og når vejret og stemningen er til det, samler vi pladsens børn til spontane aktiviteter, f.eks. ansigtsmaling, hesteridning, krabbefiskeri eller anden leg. Vi udlejer også Dino-cykler til børn.


Udgivet

i

,

af

Tags: