Lalandia i Rødby

En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia. Nyd en bid af paradis i det tropiske klima i Aquadome, få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. I kan bl.a. glæde jer til at opleve den Tornadoen, hvor turen foregår i store gummibåde. Tornadoen er ikke mindre end Skandinaviens største overdækkede vandrutsjebane!

Efter en dejlig dag i Aquadome kan I gå på opdagelse i de hyggelige arkader. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af aktiviteter såsom Monky Tonky Land, minigolf, skibakke, skøjtebane, bowlingbaner og sportshal.

Der er også gode muligheder for at være aktiv under åben himmel. Udendørs findes bl.a. minigolf, multibane, boldbaner og gedefold – og så ligger stranden 200 meter fra Lalandia i Rødby.

Book et ophold og slip familiehyggen løs i et af de hyggelige feriehuse. Vi har feriehuse fra 3 til 8 personer, som alle har egen terrasse. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Aquadome og slutrengøring.


Udgivet

i

,

af

Tags: