Vejers Familie Camping

Børnene elsker vores dejlige opvarmede swimmingpool med børnebassin. Her er der godt med læ og muligheder for at nyde solen. På legepladsen har vi indrettet et paradis for de aktive unger – med både hoppepuder og klatretårne.

Området byder på mange oplevelser for hele familien. I gåafstand fra campingpladsen finder du den fantastiske strand, der hører til blandt Europas bedste. Tag også cyklerne med og oplev den dejlige natur. Der er kun 1 times kørsel til Legoland og Givskud Zoo og blot 15 min. kørsel fra campingpladsen finder du bl.a. Museet Danmarks Brandbiler, bolchekogeri, glaspusteri, ravmuseum, dyrepark og ikke mindre end 5 fiskesøer!

Vores plads er en rolig familieplads, hvor afslapning og nattero er en selvfølge. Vi lægger stor vægt på nærhed og gode, rene faciliteter. Vi har dejlige hytter, alle med TV og satelitprogrammer. Prøv en luksushytte med bad og toilet, en dejlig campingvogn med stort fortelt eller en mindre 4 personers hytte. De indeholder alt hvad I skal bruge af faciliteter til en rigtig god familieferie her i Vejers!


Udgivet

i

,

af

Tags: