Urhøj Camping

På Urhøj Camping kan du campere i første række til en af Danmarks bedste badestrande. Det er en campingplads i 4 niveauer, hvor de fleste af de 400 pladser har havudsigt. Teltpladsen er kun 37 m. fra vandkanten. Pladsen kan tilbyde gode læforhold i kuperet terræn, samt et naturskønt område. Fra stranden er der gode muligheder for fiskeri og windsurfing, samt mulighed for at sætte joller i vandet fra stranden.

Legepladsen bliver flittigt benyttet og er et populært mødested, for store og små. Den er centralt placeret, ved siden af både cafeteriet, kiosken og servicebygningerne. Dette giver forældre til mindre børn,gode muligheder for at klare detpraktiske, mens børnene leger. Legepladsen rummer mange muligheder for at brænde krudt af. På skrænten ved stranden er der en ca. 15m. lang rutschebane, der ender ved foden af svævebanen. På græsarealet spilles der fodbold og basketball.

På pladsen findes Saint Alex Golf Course, som er en minigolfbane. Minigolf er et sjovt spil for hele familien – her kan konkurreres om mange gøremål, f.eks. hvem der skal hente vand eller vaske op. På banen er der 15 huller med hver deres sværhedsgrad.


Udgivet

i

,

af

Tags: