HansaPark – Anmeldelse 2012

Vi – Familien Madsen – skulle afsted med 2 drenge; Emil på 10 år og Rass på 8 år.
Vi kørte hjemmefra lørdag morgen kl. 08.00 og med en kort pause til en kop kaffe/ cacao og et toilet besøg, så landede vi på parkeringspladsen kl. 11.15.

Vi kom over og fik vores biletter og kunne indtage parken kl. 11.30. Det var super godt vejr og vi tog en tur med toget som kører rundt i hele parken, så vi lige kunne se hvad der var rundt om. Det er en utrolig smuk park, hvor der er gjort en masse ud af at pynte med blomster og ting.

Parken er flot og ren og der er god mulighed for at komme på toilet, som der er placeret rundt om i parken, med både børne og voksen toiletter. Der er også rig mulighed for at spise i parken og det kan man gøre til rimelige penge – ca. 5,50 euro for en menu og 1 euro for en is.

Vi fik prøvet en masse karuseller, rutchebaner og vandrutchebaner, og drengene hyggede sig. Parken har rigtigt mange forskellige forlystelser for både store og små, vilde og stille, så man kan roligt tage afsted med børn i alle aldre og vi skal da også afsted igen hvor vi kan have både ham på 18 år og hende på 6 år med.

Vi var også inde og se et flot show med søløver, som de kører flere gange om dagen, utroligt flot.

Efter en lang dag forlod vi parken kl.18.00 og kørte til hotellet. Vi skulle overnatte på hotel Hof Sierksdorf, hvor der var en fin lejlighed klar til os med stue og køkken i et , gang, badeværelse og 2 soveværelser og en fin terasse med udsigt over vandet, super hyggeligt.

Vi spiste aftensmad på hotellet og der var de rigtig flinke og der var børnemenuer, som kom på en seddel, som børnene kunne farvelægge og så fik de en lille ting, da de havde spist. vi fik en strand steak, med champingon, pommefritter og bernaicesovs, det smagte framragende. Så var vi en tur på stranden inden det blev sengetid.

Søndag startede vi med morgen buffét på hotellet og der var alt hvad hjertet begærede, youghurt, brød, pålæg,kage og meget mere, så godt mætte kunne vi pakke bilen og køre tilbage til Hansapark, hvor vi landede kl. 09.45, så var det ellers ud at prøve det vi ikke havde nået at prøve om lørdagen, og så var der nogle ting som vi skulle prøve igen. Drengene fik lov til at vælge de ting de gerne ville prøve igen.

Vi spiste frokost i parken, hvor vi fik karrypølser med pommefritter og sodavand. så var vi inde i de mange butikker med souveniers, det var spændene med alle de fine sager og så var det ikke dyrt, som det ellers tit er når man er ude at opleve noget. inden vi skulle til at hjem fik vi lige en is og så forlod vi parken kl.15.00 efter en super god weekend.
Vi kan varmt anbefale at tage en tur i Hansapark, hvor der en noget for alle aldre, en super oplevelse, hvor man nemt kan bruge 2 dage uden at komme til at kede sig. Og så kan vi på det bedste anbefale at tage en overnatning på Hotel Hof Sierkdorf, det er et sted hvor man kan føle sig hjemme og godt tilpas.

Familien Madsen
Testfamilie for Sjovforbørn.dk
Maj 2012

Din kommentar til artiklen?

Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

Informationer

Familien Madsen har været testfamilie for Sjovforbørn.dk og turen er betalt af HansaPark, Scandlines og Hof Sierksdorf.

http://www.hansapark.de/dk/
http://www.scandlines.dk/
http://www.hofsierksdorf.de/


Udgivet

i

af

Tags: