Om Sjov For Børn På Ferie

Sjov for børn på ferie udspringer af Sjovforbørn.dk, som er en guide til udflugter i Danmark for børnefamilier.

Her i ferieafdelingen kan du finde oplysninger om børnevenlige ferier i resten af verden. Det lyder så fint, men sandheden er, at du selv skal være med til at opbygge siden. For at vi kan give de allerbedste tips videre til andre forældre, har vi nemlig brug for din viden.

Har du f.eks. været på Mallorca og boet på et fantastisk hotel? Har du taget biltoget til Sydfrankrig på luksuscamping og også fundet en supersjov forlystelsespark, så skriv skriv skriv. Du kan være med til at hjælpe andre med at planlægge den sjoveste ferie sammen med deres børn.

Sjov for børn på ferie er ikke begrænset til Europa, så hvor du end har rejst i verden med børn, er interessant for os andre – uafhængigt af rejseform.

Sjov for børn på ferie er en 100% gratis guide, der er finansieret via bannerreklamer, som vi bestræber os på skal være så relevante som muligt for dig som bruger.

Hvem er vi?
Da vi fik vores 3. søn i 2005 tog vi springet og lavede Sjovforbørn.dk. Egentlig kun fordi der ikke var og ikke er andre steder på nettet, hvor man kan finde en samlet oversigt over de sjove udflugtsmål i Danmark netop for børnefamilier.

Nu hvor Sjovforbørn.dk har vokset sig stor, og vi har mange daglige brugere, der bidrager med helt igennem geniale udflugtsmål rundt omkring i Danmark, vi aldrig selv ville have fundet, besluttede vi os til, at vi simpelthen måtte udvide med resten af verden.

Vi befandt os nemlig i Toscana sommeren 2007, hvor vi med stort besvær fandt nogle få sjove udflugtsmål med hjemmesider kun på Italiensk og uden synderlig hjælp fra campingpladsen, der simpelthen ikke havde nogen brochurer!!

Efter vi kom hjem igen, fandt vi ud af, at der naturligvis er masser af steder for børn i Toscana. De skulle blot graves frem 🙂

Vi håber, at du og din familie vil være med til at “grave” en masse sjove steder frem, så andre børnefamilier kan få glæde af dem.

Rigtig god fornøjelse !!!