Luksuscamping i mobilehome

Camping er en af de foretrukne ferieformer for børnefamilier, ganske simpelt fordi børnene elsker livet på pladsen. Her møder de andre børn og får nye kamerater – i udlandet både danske og udenlandske børn.

Det er kendetegnende for familier på camping, at de er meget udadvendte, så her er også gode muligheder for forældrene for en hyggelig aften med rødvin og hygge sammen med naboen.

Men ikke alle er til det primitive i at bo i telt og dele badeværelse og toilet med resten af campingpladsen. Løsningen ligger ligefor; Mobilehomes.

Både store og små vogne
En mobilehome svarer til en meget stor campingvogn. De mindste mobilehomes er på ca. 24 m2 og indeholder soveværelse med dobbeltseng, et køjerum med 2-3 køjer samt stue, køkken og badeværelse. De største er helt op til 40 m2 med soveværelse med dobbeltseng samt 2 værelser med hver 2 senge. I de helt store mobilehomes er der udover stue og køkken også blevet plads til stort spisebord samt hele 2 badeværelser.

Der er naturligvis stor forskel på prisen, så overvej nøje, hvad jeres behov er. De små mobilehomes er ganske glimrende, når man tænker på, at det ofte er godt vejr, så vognen kun bruges til at sove i. Er familien mere end 5 personer, og ønsker man at opholde sig mere i vognen, bør man overveje at vælge en af de større modeller. De helt store er som små lejligheder, hvor der er glimrende plads til alle.

Tilbehør og aircondition
Der hører aldrig et fortelt til, og det er kun nogle meget få mobilehomes, der har overdækkede terrasser til. NOrmalt er der blot et plasticbord og 4-5 stole, en parasol samt eventuelt et par liggestole. Nogle steder kan man få mindre træverandaer, der bl.a. er gode hvis man har helt små børn med. Det giver nemlig mulighed for at lukke af, så de kan opholde sig på terrassen, men ikke løbe væk.

Når I rejser i Italien, Spanien og Sydfrankrig, er det på mange pladser også muligt at vælge aircondition i vognen. Det giver den fantastiske mulighed at holde siesta inde i vognen, mens den værste middagshede varmer. Igen er det særligt fordelagtigt, hvis man har helt små børn med, og for de voksne er det jo da bestemt også dejligt at kunne få en lille pause fra varmen. Man skal dog ikke altid forvente alt for meget af sådan en aircondition. Mange pladser tilbyder aircondition, men ikke alle har sørget for at anlægget er stort nok til alle.

Naboerne
Mobilehomes tildeles de enkelte lande, hvilket betyder, at hvis I booker hos f.eks. Eurocamp i Danmark, så er I næsten sikre på, at jeres naboer også er danske. Der er naturligvis undtagelser, men det er det sædvanlige. Booker I lidt sent, og finder Eurocamp en vogn til jer hos en af de andre lande, betyder det normalt, at I får hollændere, tyskere og englændere til naboer.

Vognene står linet op på små veje – nøjagtig som havde du haft dit eget telt med. Det er fantastisk hyggeligt at sidde udenfor sin vogn om aftenen med et glas rødvin, mens børnene på vejen hygger sig.

Rigtig god fornøjelse.


Udgivet

i

af

Tags: