Fornæs Familiecamping

Fornæs Familiecamping ligger helt ud til Kattegat på Djursland – Danmarks centrale ‘næse’. Her bliver I fra pladsen betaget af havudsigten og kan nyde duften af hav og den friske natur. Pladsen er overskuelig og hyggelig.

Fornæs Familiecamping kombinerer det bedste af campinglivets glæder. En velplejet plads med gratis adgang til swimmingpoolen. Et rigtigt lystfisker paradis, enten i Kattegat eller put and take søen 500m fra pladsen.

Pladsen er børnevenlig. 2 nye legepladser med 2 hoppepuder, legetårn, vippedyr, forskellige gynger, svævebane, tunnelrør og klatrevæg, havudsigt på de fleste af pladserne, hot spot på hele pladsen, minigolf (18 huller), ny petanquebane, lækkert opholdsrum til de unge, stort partytelt til fest eller bare til at samles i, i højsæsonen en del aktiviteter for både børn og voksne.

Er det for børnene ikke aktivitet nok at finde sten og fosiler på stranden, har vi i højsæssonen mange tilbud – specielt for børnene. Vores legeplads er også et hit for de mindre mens minigolf, spillerum, tv-stue og volley går rent ind hos de ældre.


Udgivet

i

,

af

Tags: