Koldkær Feriecenter

I de skønne naturområder mellem Hou og Hals ligger Koldkær – et lejlighedskompleks med hyggelige lejligheder i stueplan eller første etage, kun et stenkast fra den dejlige børnevenlige sandbadestrand. Koldkær Feriecenter er beliggende naturskønne omgivelser mellem Hou og Hals på østkysten kun 100 m fra den børnevenlige sandbadestrand. Komplekset er opdelt i klynger med fælles græsarealer med legepladser og god plads til at boltre sig på.

Lejlighederne på første etage har havudsigt, men også lejlighederne i stueetagen ligger skønt og med fri adgang til de store fællesarealer, hvor børnene kan boltre sig på legepladserne. Der er balkon/terrasse med havemøbler til alle lejlighederne.

Med gratis Hot Spot Internet – dog ikke alle har signal indendørs

Koldkær Feriecenter ligger ca. 3.5 km nord for Hals. I Hals er der gode indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, cykeludlejning og hyggeligt havnemiljø. Ca. 45 km til Frederikshavn og ca. 30 km til Aalborg med Zoo, shopping og mange andre aktiviteter. Der er bare 45 minutters kørsel til det store udendørs badeland – Fårup Sommerland.

Ved siden af lejlighederne ligger en svømmehal med børnebassin og sauna. Svømmehallen kan benyttes indenfor de offentlige åbningstider.


Udgivet

i

,

af

Tags: