Møllers Camping

Møllers Camping er en stor naturgrund med naturlige skel og terrænforskelle som skaber en enestående mulighed for at give gæsterne den frihed og rum de fleste sætter højt. Ved ankomsten til pladsen har man selv mulighed for at være med til at vælge sin plads, pladserne er ikke opdelt i båse, men naturligt indpasset i terrænet. Der er flere områder på pladsen der er helt unikke for både campingvogne og telte. For teltliggere der enten er i bil eller på cykel, kan vi tilbyde de flotteste teltpladser, midt i naturen og uden at der er langt til faciliteter.

Pladsen har en del moderne sanitære bygninger og mange faciliteter. Vi har en lille børnevenlig legeplads til ære for de små, samt volleyboldbane til alle aldre. På pladsen er der yderligere 14 geder, som er van til at omgås børn og voksne. Derudover ligger vi lige op til vandet, hvilket ligger op til leg i det dejlige danske hav. Ned til havet er der en badebro.
Møller’s Campingplads ligger op til hygge, og er et naturligt grundlag for en god ferie med familien i det danske sommerland.


Udgivet

i

,

af

Tags: